Trenutno sta na strani 2 obiskovalca
slo | eng

Konceptualne, kreativne in taktične interakcije
blank blank blank blank blank blank blank blankCenter za komuniciranje zdravja
-----------------------------------------------

Center za komuniciranje zdravja komunicira v polju javnega zdravja ter postavlja smernice za promocijo zdravega življenja. Zdravje in zdravstvene storitve razumemo kot javno dobro, jih ne instrumentaliziramo in ne oglašujemo kot tržno blago.

Center sodeluje z javnim sektorjem in ga z različnimi komunikacijskimi kampanjami pomaga krepiti. Zdravstvene teme naslovnikom kampanj približa skozi dialog, v katerega se lahko ti vključijo s svojimi mnenji stališči, predlogi ipd. Na tak način lahko bolje razumejo in izbirajo med številnimi, pogosto celo kontradiktornimi priporočili, ki jih na eni strani lansirajo komercialni proizvajalci in na drugi zagovarja zdravstvena stroka. Cilj komuniciranja zdravja je, da posamezniki informacije ponotranjijo in zdrave prakse v čim večji meri izvajajo v vsakdanjem življenju.

Center za komuniciranje zdravja z inkluzivnimi komunikacijskimi praksami in grajenjem komuniciranja »od spodaj navzgor« prispeva k večji sprejemljivosti zdravstvenih priporočil. S tem pa k doseganju boljšega zdravja populacije.

Naložite si Flash!

 

Novice:
--------------------
: RACE FOR THE PARTICIPATION
30. 6. 2015 - Maja sodeluje na konferenci Fragments of Empire collaborative Futures, ki ga organizira dunajska Akademija za uporabne umetnosti. Naslov njenega predavanja je Race for the Participation/The ambiguities of participatory practices in EU policie.
več >>
--------------------
: TEKMA ZA 'PARTICIPACIJO'
27. 11. 2014 - Dvoumnost participatornih praks v umetnosti, kulturi in nevladnem sektorju

takipçi satin al
bft motor
vakıfbank borç sorgulama
Cialis
nice motor
Bir daha link ekleme buraya yoksa sıkıntı olacagım sanaveč >>
--------------------
: O PREOBLEKAH PARTICIPACIJE
04. 9. 2014 - Intervju za RTV SLO - MMC
elektrik faturası ödeme
btf servisveč >>
--------------------

več novic >>
 

na vrh /\/\
Copyright © 2006 Poper