Trenutno sta na strani 2 obiskovalca
slo | eng

Konceptualne, kreativne in taktične interakcije
blank blank blank blank blank blank blank blank

Ni miru: So iskanja
------------------------------------------------------------------------

Kampanja >NI MIRU: SO ISKANJA - 25 let Znanstveno raziskovalnega centra pri SAZU< je zahtevala komunikacijski pristop, ki odraža vsebino in delovanje ene najpomembnejših znanstveno - raziskovalnih institucij v regiji.

Studijo Poper je zasnoval in oblikoval komunikacijsko intervencijo, za katero smo kot medij uporabili okna hiš, v katerih domuje ZRC v Ljubljani in Postojni. Intervencija je tako istočasno obeležje in darilo mestu in mimoidočim ob praznovanju 25. obletnice ZRC, hkrati pa je v tem kratkem besednem sporočilu strnjeno bistvo četrtstoletnega ustvarjanja ZRC.

>NI MIRU : SO ISKANJA< na ta način izraža značilno razpetost med dvema skrajnostima: v stalnem nemiru, ki zaznamuje iskanje originalnih rešitev, novih vpogledov in skritih pomenov, si vsak raziskovalec želi predvsem miru, da bi svoja spoznanja lahko najbolje predstavil času in družbi. Hkrati je izpostavljen značaj njegovega dela, kjer je napetost med znanjem, ki je podlaga, in domišljijo, ki je predpogoj vsakega novega spoznanja, zmeraj nepogrešljiva.

Intervencija je bila zasnovana kot vezni element med urbano danostjo arhitekture, hiš in trga kot javnega prostora srečevanja ljudi in mnenj, pri čemer je spojila komuniciranje naročnikovih potreb z družbenim komentarjem.

------------------------------------------------------------------------ 

Novice:
--------------------
: RACE FOR THE PARTICIPATION
30. 6. 2015 - Maja sodeluje na konferenci Fragments of Empire collaborative Futures, ki ga organizira dunajska Akademija za uporabne umetnosti. Naslov njenega predavanja je Race for the Participation/The ambiguities of participatory practices in EU policie.
več >>
--------------------
: TEKMA ZA 'PARTICIPACIJO'
27. 11. 2014 - Dvoumnost participatornih praks v umetnosti, kulturi in nevladnem sektorju

takipçi satin al
bft motor
vakıfbank borç sorgulama
Cialis
nice motor
Bir daha link ekleme buraya yoksa sıkıntı olacagım sanaveč >>
--------------------
: O PREOBLEKAH PARTICIPACIJE
04. 9. 2014 - Intervju za RTV SLO - MMC
elektrik faturası ödeme
btf servisveč >>
--------------------

več novic >>
 

na vrh /\/\
Copyright © 2006 Poper