Trenutno sta na strani 2 obiskovalca
slo | eng

Konceptualne, kreativne in taktične interakcije
blank blank blank blank blank blank blank blank

Novice
-----------------------------------------------------------------------------
04. 9. 2007 - SPAJANJE STUDIA POPER IN STUDIA INKAHOOTS
Po dobrem letu projektnega sodelovanja z uveljavljenim oblikovalskim studiem Inkahoots iz Brisbanea, Avstralija, se je Studiu Poper pridružil njegov soustanovitelj in mednarodno priznani oblikovalec Jason Grant. Njegov enomesečni delavni obisk je namenjen delu na nekaterih projektih in ustvarjanju platforme za trajno medkontinentalno sodelovanje med obema studiema.

Inkahoots so eden najbolj mednarodno priznanih oblikovalskih studiev. Od 1990. leta razvijajo in postavljajo nove standarde oblikovanja, med drugim tudi z rabo novih tehnoloških inovacij in pristopov. Njihov design je konceptualen, eklektičen, pomensko večplasten, napolnjen s filigranskimi detajli in enigmami, s katerimi presegajo materialne meje in komunikacijske okvire grafičnega oblikovanja.
Navdušujejo jih predvsem kulturni projekti in družbeno pomembne teme, v lokalnem in globalnem smislu. Spekter kreativnih rešitev studia Inkahoots seže od materialov za osveščanje javnosti o pravicah staroselcev Aboriginov do promocije vetrnih elektrarn ter od osebnih in korporativnih predstavitvenih materialov do spletnih strani.

O Jasonu Grantu:
Po študiju umetnosti in oblikovanja je Jason Grant na več univerzah doma in v tujini predaval tipografijo, design in teorijo umetnosti, je gostujoči predavatelj številnih domačih in mednarodnih konferenc o oblikovanju. Več let je bil umetniški direktor strokovne oblikovalske revije Eye magazine iz Londona, v kateri občasno objavlja. Sedaj je umetniški direktor studia Inkahoots.<< nazaj

 

Novice:
--------------------
: RACE FOR THE PARTICIPATION
30. 6. 2015 - Maja sodeluje na konferenci Fragments of Empire collaborative Futures, ki ga organizira dunajska Akademija za uporabne umetnosti. Naslov njenega predavanja je Race for the Participation/The ambiguities of participatory practices in EU policie.
več >>
--------------------
: TEKMA ZA 'PARTICIPACIJO'
27. 11. 2014 - Dvoumnost participatornih praks v umetnosti, kulturi in nevladnem sektorju

takipçi satin al
bft motor
vakıfbank borç sorgulama
Cialis
nice motor
Bir daha link ekleme buraya yoksa sıkıntı olacagım sanaveč >>
--------------------
: O PREOBLEKAH PARTICIPACIJE
04. 9. 2014 - Intervju za RTV SLO - MMC
elektrik faturası ödeme
btf servisveč >>
--------------------

več novic >>
 

na vrh /\/\
Copyright © 2006 Poper