Trenutno sta na strani 2 obiskovalca
slo | eng

Konceptualne, kreativne in taktične interakcije
blank blank blank blank blank blank blank blank

Novice
-----------------------------------------------------------------------------
11. 9. 2007 - STUDIO POPER IN MITJA GASPARI
Studio Poper je za predsedniškega kandidata Mitjo Gasparija izdelal komunikacijski koncept, osnovno strategijo komunikacijske kampanje, celostno grafično podobo, spletno mesto in slogan »Za solidarno in prodorno Slovenijo«.

Celostna grafična podoba je nastala v sodelovanju Studia Poper z mednarodno priznanim oblikovalcem Jasonom Grantom (Inkahoots) iz Brisbanea, Avstralija. Spletno mesto www.gaspari.si je bilo lansirano včeraj.

Spletno mesto je zasnovano in izdelano kot temeljna komunikacijska platforma s poudarkom na interaktivnosti, dialoškosti in participatornosti široke javnosti pri soustvarjanju tekstovnih in video vsebin. Vsebuje mehanizme za odzivnost in distribucijo informacij, stališč in vsebin o g. Gaspariju po svetovnem spletu. S tem splet deluje kot taktično orodje komunikacije, ki dopolnjuje ostale aktivnosti in ustvarja potencialno odzivno komunikacijsko okolje za samo kampanjo, pri čemer bo učinkovitost spletnega mesta v veliki meri odvisna od odzivnosti in naravnanosti samega upravljavca.

Vsa dela Studia Poper bodo kmalu predstavljena v spletni galeriji.

Za Studio Poper je ta projekt bil zanimiva izkušnja. Vsi izdelani materiali so bili predani v uporabo g. Mitji Gaspariju z dobro željo za uspešno kampanjo.

<< nazaj

 

Novice:
--------------------
: RACE FOR THE PARTICIPATION
30. 6. 2015 - Maja sodeluje na konferenci Fragments of Empire collaborative Futures, ki ga organizira dunajska Akademija za uporabne umetnosti. Naslov njenega predavanja je Race for the Participation/The ambiguities of participatory practices in EU policie.
več >>
--------------------
: TEKMA ZA 'PARTICIPACIJO'
27. 11. 2014 - Dvoumnost participatornih praks v umetnosti, kulturi in nevladnem sektorju

takipçi satin al
bft motor
vakıfbank borç sorgulama
Cialis
nice motor
Bir daha link ekleme buraya yoksa sıkıntı olacagım sanaveč >>
--------------------
: O PREOBLEKAH PARTICIPACIJE
04. 9. 2014 - Intervju za RTV SLO - MMC
elektrik faturası ödeme
btf servisveč >>
--------------------

več novic >>
 

na vrh /\/\
Copyright © 2006 Poper