Trenutno je na strani 6 obiskovalcev
slo | eng

Konceptualne, kreativne in taktične interakcije
blank blank blank blank blank blank blank blank

Novice
-----------------------------------------------------------------------------
30. 5. 2009 - Ameriški študentje na Popru
Včeraj so nas obiskali študentje in študentke Goucher kolidža iz Baltimora, da bi zvedeli več o našem delu. Kot slušatelji medijskih in komunikacijskih študij jih je posebej zanimal naš pogled na komuniciranje. Predavanje je bilo razdeljeno na dva dela. Prvi del je bil osredotočen na Memefest, kulturo medijskega aktivizma, festival kot medij in mehanizem konstrukcije kriteriev kakovosti komuniciranja ter krajšo analizo kaj odlikuje vrhunskega ustvarjalca na področju komuniciranja in kateri dejavniki vplivajo na dobro komunikacijsko delo.Drugi del je bil osredotočen na zgodbo o Popru, naših kampanjah, komunikacijskih pristopih, poslovnemu in organizacijskemu modelu našega studia. Posebej smo obravnavali kampanjo www.izbrisan17let.si.

Skupina šestnajstih študentov skupaj s profesorjem Danielom Marcusom in profesorico fotografije, v času tritedenskega obiska v Sloveniji, delajo tudi na angleški spletni strani, ki bo svetu v novi luči predstavila Metelkovo mesto. Predstavitev strani bo čez deset dni. Vas bomo obvestili na našem blogu...

<< nazaj

 

Novice:
--------------------
: RACE FOR THE PARTICIPATION
30. 6. 2015 - Maja sodeluje na konferenci Fragments of Empire collaborative Futures, ki ga organizira dunajska Akademija za uporabne umetnosti. Naslov njenega predavanja je Race for the Participation/The ambiguities of participatory practices in EU policie.
več >>
--------------------
: TEKMA ZA 'PARTICIPACIJO'
27. 11. 2014 - Dvoumnost participatornih praks v umetnosti, kulturi in nevladnem sektorju

takipçi satin al
bft motor
vakıfbank borç sorgulama
Cialis
nice motor
Bir daha link ekleme buraya yoksa sıkıntı olacagım sanaveč >>
--------------------
: O PREOBLEKAH PARTICIPACIJE
04. 9. 2014 - Intervju za RTV SLO - MMC
elektrik faturası ödeme
btf servisveč >>
--------------------

več novic >>
 

na vrh /\/\
Copyright © 2006 Poper