Trenutno so na strani 3 obiskovalci
slo | eng

Konceptualne, kreativne in taktične interakcije
blank blank blank blank blank blank blank blank

Novice
-----------------------------------------------------------------------------
29. 7. 2009 - POPROV NOVI EVROPSKI PROJEKT
Dobre štiri mesece po oddaji prijave in potem ko smo na dolge tedne dela skoraj že pozabili, smo iz Bruslja prejeli sporočilo, da je bil naš projekt EDUFashion odlično ocenjen in izbran v evropskem razpisu Erasmus – Lifelong Learning Programme. Več.
Studio Poper bo tako prihodnji dve leti vodilni partner pri projektu, katerega cilj je podpreti in omogočiti diseminacije znanja med univerzami, kreativci in dizajnerji iz področja mode ter tradicionalnimi modnimi delavci z namenom, da se ustvari alternativno učno okolje kot trikotnik znanja, iz katerega imajo vsi korist. Projekt bo povezal modni in dizajnerski prekariat v novo delovno silo in jih na inovativen način opolnomočil, da bodo lahko delovali kot mala, trajnostna podjetja. Pomembno vlogo pri izgradnji nove skupnosti, diseminaciji znanja in veščin, dostop do baze družbeno proizvedenih resursov, podporo lokalnim in on-line tržiščem ter vrsti drugih vsebin in pomagal bo združeval veliki mednarodni portal. Toliko na kratko.
Ostali partnerji EDUFashion so: Faculty of Political Science, Universitiy of Milano iz Italije, Creative Encounters – Copenhagen Business School iz Danske, Actics ( Action and Ethics) iz Velike Britanije ter Tekstilna fakulteta iz Ljubljane.<< nazaj

 

Novice:
--------------------
: RACE FOR THE PARTICIPATION
30. 6. 2015 - Maja sodeluje na konferenci Fragments of Empire collaborative Futures, ki ga organizira dunajska Akademija za uporabne umetnosti. Naslov njenega predavanja je Race for the Participation/The ambiguities of participatory practices in EU policie.
več >>
--------------------
: TEKMA ZA 'PARTICIPACIJO'
27. 11. 2014 - Dvoumnost participatornih praks v umetnosti, kulturi in nevladnem sektorju

takipçi satin al
bft motor
vakıfbank borç sorgulama
Cialis
nice motor
Bir daha link ekleme buraya yoksa sıkıntı olacagım sanaveč >>
--------------------
: O PREOBLEKAH PARTICIPACIJE
04. 9. 2014 - Intervju za RTV SLO - MMC
elektrik faturası ödeme
btf servisveč >>
--------------------

več novic >>
 

na vrh /\/\
Copyright © 2006 Poper