Trenutno so na strani 4 obiskovalci
slo | eng

Konceptualne, kreativne in taktične interakcije
blank blank blank blank blank blank blank blank

Dr. Oliver Vodeb
-----------------------------------------------

Je sociolog, teoretik in praktik (vizualnega) komuniciranja, raziskovalec in pedagog. Živi v Ljubljani. Leta 2007 je postal doktor socioloških znanosti. V svoji doktorski disertaciji je pod mentorstvom prof. dr. Mirjane Nastran Ule (FDV) razvil koncept Družbeno odzivnega komuniciranja kot optimalne kombinacije družbene odgovornosti in komunikacijske učinkovitosti.

V zadnjih desetih letih se je dr. Oliver Vodeb v svojih teoretskih študijah in praktičnih projektih pretežno osredotočal na družbeno odzivno komuniciranje, kritično (medijsko) pismenost, taktično izobraževanje, (novomedijska) mrežna okolja, medijski aktivizem, oglaševanje in oblikovanje. Predaval je na številnih univerzah na štirih kontinentih in poučuje predmet "Teorije in prakse medijev in komuniciranja" na Oddelku za oblikovanje Akademije za likovno umetnost Univerze v Ljubljani in je znanstveni sodelavec Centra za socialno psihologijo na Fakulteti za družbene vede.

Dr. Vodeb je tudi ustanovitelj in pobudnik mednarodnega raziskovalnega in izobraĹževalnega projekta Memefest, festivala družbeno odzivnega komuniciranja, največjega festivala družbeno odgovornega in inovativnega komuniciranja z udeleženci iz več kot petdesetih držav. Leta 2006 soustanovi Poper, Studio za konceptualne, kreativne in taktične interakcije, ki ga od nastanka tudi vodi skupaj s partnerico Majo Hawlina.

Glasba, ki jo v zadnjem času veliko posluša: The Dirty Three, Damir Avdić, Cat Power, Bob Dylan, Twenty Miles in The Black Keys

Naložite si Flash!

 

Novice:
--------------------
: RACE FOR THE PARTICIPATION
30. 6. 2015 - Maja sodeluje na konferenci Fragments of Empire collaborative Futures, ki ga organizira dunajska Akademija za uporabne umetnosti. Naslov njenega predavanja je Race for the Participation/The ambiguities of participatory practices in EU policie.
več >>
--------------------
: TEKMA ZA 'PARTICIPACIJO'
27. 11. 2014 - Dvoumnost participatornih praks v umetnosti, kulturi in nevladnem sektorju

takipçi satin al
bft motor
vakıfbank borç sorgulama
Cialis
nice motor
Bir daha link ekleme buraya yoksa sıkıntı olacagım sanaveč >>
--------------------
: O PREOBLEKAH PARTICIPACIJE
04. 9. 2014 - Intervju za RTV SLO - MMC
elektrik faturası ödeme
btf servisveč >>
--------------------

več novic >>
 

na vrh /\/\
Copyright © 2006 Poper