Trenutno sta na strani 2 obiskovalca
slo | eng

Konceptualne, kreativne in taktične interakcije
blank blank blank blank blank blank blank blank

Arzenal - časopis za avtonomijo mišljenja
------------------------------------------------------------------------

Studio Poper je konceptualno, strateško in kreativno podprl lansiranje novega časopisa Arzenal. Kampanja, ki umešča časopis v kulturno sfero slovenskega prostora in ga predstavlja zelo ciljani javnosti, v svojem konceptu kombinira fluidnost in taktičnost spleta s taktilno vizualnostjo fizičnega prostora, velikim platnom in radijem. Koncept celotnega lansiranja je bil tako zasnovan, da je učinkovito izkoristil značilnosti medijskega in komunikacijskega okolja znotraj zelo omejenega finančnega proračuna.

S sloganom »Ni miru«, (ki smo ga že predhodno vpeljali ob obeležju petindvajsete obletnice Zrc- Sazu) in vizualnim nagovorom, ki spaja grafično oblikovanje s slikarstvom ter visoko kulturo z »naredi sam« pank estetiko, je zaobjeta osnovno filozofijo samega Arzenala.

Zasnovali in izdelali smo spletno mesto www.arzenal.si, ki deluje kot komunikacijsko orodje, hkrati pa za Arzenal predstavlja temeljno vsebinsko platformo in vpeljuje kar nekaj novosti:

  • poseben blog agregator vsebin tujih referenčnih blogov, s katerim Arzenalovi bralci dobijo prvič pri slovenskih tiskanih medijih pregled sorodne mednarodne medijske krajine,
  • foto v gibanju,
  • podcaste,
  • aplikacijo za širjenje idej;
Arzenal smo pospremili s spletno kampanjo, kjer smo ga predstavili s posebno animacijo, ki še sedaj kroži po internetu. Prevzeli smo tudi celoten PR. Stavbo, v kateri se je rodil Arzenal, smo oblekli s komunikacijskimi panoji. Oblikovali smo tiskane oglase, bedže, nalepke, plakat, spletno pasico, vabila na otvoritveni dogodek. in zagotovo še kaj.

Oto Luthar, odgovorni urednik Arzenala, pravi: »Časopis Arzenal je pacificirani kolos, v katerem so rušilne, strupene in nasploh škodljive snovi nadomestili artefakti, ki omogočajo in poveličujejo življenje. Po drugi strani naj bi spominjal na zarotniško gnezdo, kjer se namesto vnetljivih, praviloma škodljivih in destruktivnih snovi porajajo ideje, komentarji, koncepti, ki na podoben način, kot so včasih eksplozivi, dandanes na izrazito emancipatoričen in konstruktiven način spodkopavajo samozadostne kanone ter razkrinkavajo idejna šarlatanstva. Je prostor, kjer dobre, pogumne, nekonformistične in zato iskrene ideje in stvaritve najdejo svoj domicil.«

Arzenal lahko kupite skoraj povsod. Le klik stran ga najdete na www.arzenal.si.

------------------------------------------------------------------------


 

Novice:
--------------------
: RACE FOR THE PARTICIPATION
30. 6. 2015 - Maja sodeluje na konferenci Fragments of Empire collaborative Futures, ki ga organizira dunajska Akademija za uporabne umetnosti. Naslov njenega predavanja je Race for the Participation/The ambiguities of participatory practices in EU policie.
več >>
--------------------
: TEKMA ZA 'PARTICIPACIJO'
27. 11. 2014 - Dvoumnost participatornih praks v umetnosti, kulturi in nevladnem sektorju

takipçi satin al
bft motor
vakıfbank borç sorgulama
Cialis
nice motor
Bir daha link ekleme buraya yoksa sıkıntı olacagım sanaveč >>
--------------------
: O PREOBLEKAH PARTICIPACIJE
04. 9. 2014 - Intervju za RTV SLO - MMC
elektrik faturası ödeme
btf servisveč >>
--------------------

več novic >>
 

na vrh /\/\
Copyright © 2006 Poper